Το Beyond Sausage είναι το φυτικό λουκάνικο που μας έχει κερδίσει με την απίστευτη γεύση του η οποία μοιάζει απόλυτα με χοιρινό.
Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε αυτή τη Ζεστή Ιταλική Παέγια με Βeyond Sausage που θα σας ξετρελάνει.
Υλικά:
- 4 λουκάνικα Beyond
- ½ κ.γ σαφράν
- 2 ½ φλ. ζωμό λαχανικών
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 1 πιπεριά
- 1 κρεμμύδι
- ½ φλ. ντοματίνια
- 1 φλ. ρύζι παέγια
- 1 φλ. κατεψυγμένος αρακάς
- 1 λεμόνι
- ¼ φλ. μαϊντανό
Εκτέλεση:
- Ξεκινήστε αναμειγνύοντας το ζωμό λαχανικών και το σαφράν σε ένα μεγάλο μπολ. Προετοιμάστε αυτό αρχικά, ώστε ο κρόκος να μπορέσει να απορροφήσει το ζωμό λαχανικών.
- Ζεσταίνετε το τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μαγειρέψτε το Beyond Sausage Hot Italian σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, περίπου 9-10 λεπτά συνολικά.
- Αφαιρέστε από τη φωτιά και κόψτε το λουκάνικο Beyond Sausage σε κομμάτια ½ ίντσας.
- Ενώ το Beyond Sausage μαγειρεύεται, σπάστε το σκόρδο, κόψτε την πιπεριά και το κρεμμύδι σε κύβους και κόψτε τις ντομάτες σε φέτες.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεστάνετε τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε τα μέχρι να ροδίσουν, για περίπου 3 λεπτά. Προσθέστε το σκόρδο και τις πιπεριές. Μετά από λίγα λεπτά προσθέστε τις ντομάτες, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για άλλα 3 λεπτά.
- Προσθέστε το ρύζι παέγια και ανακατέψτε. Μόλις το ρύζι γίνει διάφανο, προσθέστε τον ζωμό λαχανικών με το σαφράν. Αφήστε να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Προσθέστε τα Beyond Sausages και τον αρακά αφού τον έχετε ζεστάνει. Συμπληρώστε με στυμμένο λεμόνι και μαϊντανό.
- Απολαύστε το!