Σχετικά με εμάς

Wellgoods Cypressa

Tα Wellgoods έχουν ως στόχο να ικανοποιούν τους καταναλωτές που αναζητούν προϊόντα ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Iδρύθηκαν το 1972 ως μέρος του Lordos Organization, το οποίο από το 1936 έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί σημαντική δύναμη στην επιχειρηματική υποδομή της Κύπρου.

Τα καταστήματα Wellgoods καταφέρνουν για πάνω από τρείς δεκαετίες να προσφέρουν σε επαγγελματίες και απλούς καταναλωτές μια τεράστια γκάμα από φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς, στηριζόμενοι πάντα στην ποιότητα, στην συνέπεια και στην άψογη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Ταυτόχρονα, στα Wellgoods αποτελεί βασική προτεραιότητα να διασφαλιστεί ότι όλα τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους από το σημείο παραγωγής μέχρι το σημείο πώλησης. Τα καταστήματα Wellgoods βρίσκονται σε όλες τις πόλεις της Κύπρου έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

Αποκλειστικά θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα Α’ ποιότητας όπως ψάρια και θαλασσινά SEAFRESH, ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ και φημισμένα βοδινά φιλέτα Αμερικής και Αυστραλίας BLACK ANGUS και το νέο επαναστατικό, φυτικό BEYOND MEAT BURGER!

Η φροντίδα των πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας. Τα Wellgoods έχουν ως στόχο να ικανοποιούν τους πελάτες των διαφόρων αναγκών και προτιμήσεων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα.

Οι προτεραιότητες των Wellgoods παραμένουν  «εργασίες σε εξέλιξη», καθώς στοχεύουν να εκπλήσσουν και να ικανοποιούν με συνέπεια τους καταναλωτές τους.

X