Μια υπέροχη ιδέα για ξεχωριστά σουβλάκια.

Αυτά τα υπέροχα σουβλάκια σολομού με λεμόνι και ελαιόλαδο είναι υγιεινά, ελαφριά, νόστιμα και το πιο σημαντικό: μπορεί να τα φτιάξει και ο πιο αρχάριος στην κουζίνα αφού ετοιμάζονται πανεύκολα.🥚

Υλικά

  • ½ κιλό φιλέτο σολομού, κατά προτίμηση άγριου, κομμένο σε δύο κομμάτια
  • 3 λεμόνια, κομμένα σε φέτες
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, για επάλειψη
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Φρέσκος άνηθος, για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε τη σχάρα σε υψηλή θερμοκρασία. Περάστε στα ξυλάκια τον σολομό και τις φέτες λεμονιού, αλείψτε με ελαιόλαδο και αλατοπιπερόστε παντού.
  2. Βάζουμε τα σουβλάκια στη σχάρα μέχρι να ψηθεί ο σολομός, γυρίζοντας τα μια φορά, 6 έως 8 λεπτά.
  3. Γαρνίρετε με άνηθο και σερβίρετε.

Καλή όρεξη!

Ingredients

Directions

Μεσογειακά σουβλάκια σολομού