Χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα τυριού και μήλα

Υλικά για 4 μερίδες

  • 4 μέτρια χοιρινά φιλετάκια (Wellgoods) καθαρισμένα και κομμένα στα 3
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
  • ½ φλιτζανάκι λικέρ αμαρέτο
  • 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 2 φλιτζάνια φρέσκια κρέμα
  • 1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
  • 4 κουταλιές blue cheese
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λαχανικά βραστά
  • Κόκκους πιπεριού για διακόσμηση

Μέθοδος

  • Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίζετε τα φιλέτα καλά
  • Ρίχνετε το κρεμμύδι και τα μήλα, αφήνετε για λίγο να μαλακώσουν και περιχύνετε με το λικέρ και το κρασί
  • Δίνετε λίγο χρόνο να εξατμιστούν, προσθέτετε το ζωμό και το τυρί και τέλος τη κρέμα
  • Αλατοπιπερώνετε και αφήνετε τη σάλτσα να δέσει
  • Σερβίρετε τα φιλετάκια με τη κρέμα, συνοδεύετε με τα βραστά λαχανικά και πασπαλίζετε με τους κόκκους πιπεριού

Tip: Με τα φιλετάκια (Wellgoods) μπορείτε να ετοιμάσετε πολύ γρήγορα οποιοδήποτε έδεσμα θέλετε, δεν χρειάζονται πολύ ψήσιμο.