Η εταιρεία

Η ιστορία των καταστημάτων Wellgoods

Τα καταστήματα μας απευθύνονται σε επαγγελματίες και καταναλωτές που αναζητούν ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Ιδρύθηκαν το 1972, ως μέρος της συνολικής επέκτασης του Οργανισμού Λόρδος, ο οποίος από το 1936 έχει αποδειχθεί ότι είναι μια σημαντική δύναμη στον τομέα των υποδομών της Κύπρος. Από την ίδρυσή της, η GDL Trading (www.gdltrading.com) έχει καταστεί ο μεγαλύτερος  εισαγωγέας κατεψυγμένων προιόντων και ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς στην Κύπρο. Σήμερα απολαμβάνει την φήμη για την ποιότητα, τη συνέπεια, την επαγγελματική εξυπηρέτηση και τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές της.

Η Wellgoods είναι θυγατρική αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης με ένα σύνολο 8 βολικών παντοπωλείων και καταστημάτων κατεψυγμένων τροφίμων και τα οποία βρίσκονται στρατηγικά τοποθετημένα σε κάθε στρατηγικής σημασίας πόλη στην Κύπρο. Στόχος μας είναι να φέρουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων GDL απευθείας στον καταναλωτή με μεγαλύτερη εξοικονόμηση από αυτές που προσφέρονται από τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ. Η φιλοσοφία Wellgoods είναι απλή: με τη μόχλευση της αγοραστικής δύναμης του Οργανισμού Λόρδος και GDL Trading, μπορούμε να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα στις χαμηλότερες δυνατές τιμές, δημιουργώντας μια αίσθηση της ανακάλυψης (μπορούν να βρεθούν ακόμη και εξωτικά φαγητά) και να κάνουν τον επισκέπτη να αισθανθεί μοναδικός μέσα από τη συμμετοχή, τη μάθηση και την εμπειρία ψωνίζοντας από τα καταστήματα της Wellgoods.

Κορυφαία Ποιότητα και Φρεσκάδα

Όλα τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας από το σημείο παραγωγής έως το σημείο πώλησης εξασφαλίζοντας ότι είναι εξαιρετικής ποιότητας και φρεσκάδας ανά πάσα στιγμή.

Η Wellgoods υιοθέτησε και εφαρμόζει το πρότυπο ISO 22000:2005 Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων για την αγορά, αποθήκευση, παραγωγή, συσκευασία, διανομή και διάθεση τροφίμων.

Φιλική Εξυπηρέτηση

Οι πελάτες μας είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στην επιχείρησή μας. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να προσφέρουμε μια ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία για ψώνια σε ένα φιλικό περιβάλλον. Το προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει και να μοιραστεί τις εμπειρίες και στις γνώσεις του, στο μαγείρεμα μαζί σας.

Πληρωμές καρτών

Οι κάρτες VISA, VISA Electron, Maestro και MasterCard γίνονται δεκτές για πληρωμές  σε όλα τα καταστήματα Wellgoods.

all brands